Over ons

Heeft u hulp nodig bij uw timmerwerk, badkamerrenovatie, woningonderhoud of installatiewerk? Henk Leeuwerink Multidiensten biedt betrouwbare oplossingen.

Jarenlange ervaring voor zowel particulieren als bedrijven


Henk Leeuwerink Multidiensten verzorgt sinds 2001 diverse diensten voor zowel particulieren als bedrijven. Onze klanten zoeken een praktische en creatieve oplossingen van hoge kwaliteit. Met het juiste gereedschap, certificering en jarenlange ervaring weten wij elke klus naar tevredenheid op te leveren.

Gevestigd in Hierden, in heel Nederland actief

Wij zijn gevestigd in Hierden, Gelderland. Het grootste deel van onze multidiensten en timmerwerkzaamheden voeren wij uit in omgeving Harderwijk, Ermelo, Zeewolde, Nijkerk en Nunspeet. Maar ook op andere plaatsen in Gelderland zijn wij actief. Heeft u een klus verder weg? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Hulp nodig bij uw project?

Onze klussen zijn vaak specialistisch werk. Door onze kennis, handigheid, inzicht, creativiteit en durf boeken wij hierin mooie resultaten. Raadpleeg ons portfolio voor voorbeelden van ons timmerwerk, badkamer-renovaties, woningonderhoud en ander installatiewerk.


Onze diensten

Wij staan voor u klaar met een breed scala aan diensten en kunnen u helpen met en adviseren over vele klussen