Vloeren

Professioneel gelegde vloeren.

• Opknappen van huidige vloer.
• Beoordeling van ondervloeren.
• Nette afwerking van o.a. plinten.
• Nieuwe vloeren professioneel gelegd.

Een prominente rol in uw kamer

De vloer heeft een enorme invloed op de uitstraling van uw woonkamer, badkamer of overloop. Er zijn veel materialen die gebruikt kunnen worden, met ieder hun eigen eigenschappen. Veelgebruikte materialen zijn hout, laminaat, tegels of vloerbedekking. Sommige kunnen opgeknapt worden, maar het kan ook beter zijn om deze te vervangen.

Omdat de vloer zo’n prominente rol in uw kamer speelt en bepalend is voor de sfeer in de ruimte, is het belangrijk dat deze op de juiste manier gelegd wordt. Naast de vloer zorgt de afwerking zoals bijvoorbeeld de plinten, voor een mooi resultaat.

Voorkom verrassingen

Het bepalen van de kleuren, materialen en stijlen is iets dat u zelf zou moeten doen. Het is echter wel verstandig om advies in te winnen bij een vakman, over het leggen van de vloer. Zo voorkomt u dat u achteraf voor verrassingen komt te staan.

Wij kunnen de kwaliteit van de ondergrond beoordelen (is deze vlak en droog genoeg?) en dit indien nodig voor u oplossen. De oude vloer kunnen wij voor u verwijderen, en leggen uw nieuwe vloer inclusief afwerking voor een mooi eindresultaat.


Een vraag over vloeren?

Bent u klaar om uw project te bespreken, of heeft u een vraag over onze diensten? Neem dan contact met ons op.