Plafonds

Hulp bij de installatie, reparatie of aankleding van plafonds.

• Aanbrengen van houtpatronen of accenten.
• Installatie van lichtarmaturen.
• Reparatie of herstel van plafonds.
• Installatie van systeemplafonds.

Het juiste plafond voor uw kamer

Het plafond speelt een belangrijke rol bij de sfeer van een kamer. Een te druk plafond zorgt ervoor dat de kamer kleiner lijkt, maar overal een wit plafond maakt het geheel wellicht saai. Plafonds kunnen op diverse manieren uw kamer een fraaie uitstraling geven. Denk bijvoorbeeld aan houtpatronen of accenten, sierlijsten of rozetten. De rol van verlichting wordt ook vaak onderschat. De helderheid van het licht is net zo belangrijk als het uiterlijk van het armatuur. Van extravagant tot eenvoudig, wij helpen de uitstraling in uw huis te verbeteren door professionele plaatsing van uw verlichting.

Lekkageproblemen kunnen grote schade aanrichten aan plafonds. Afhankelijk van de grootte van de schade, kunnen wij deze schade herstellen. Dit loopt van het vervangen van gipsplaten tot restaureren van stucwerk. Hiermee voorkomt u dat de schade verergert.

Hulp bij de plaatsing

Heeft u hulp nodig bij de installatie, reparatie of aankleding van uw plafonds? Wij leggen de nadruk op kwaliteit en veiligheid en voorzien u graag van een plafond dat voldoet aan uw wensen.

Ook voor plaatsing van een systeemplafond kunt u bij ons terecht. Plaatsing van een systeemplafond is nauwkeurig werk en vereist de juiste training.


Een vraag over plafonds?

Bent u klaar om uw project te bespreken, of heeft u een vraag over onze diensten? Neem dan contact met ons op.